Voorlezen met wat extra

Video afspelen

Wij komen graag een voorleesmoment voor kleuters in jullie school verzorgen.

Wij lezen voor uit een kinderboek en zingen passende liedjes tussendoor. Ons programma duurt tussen 30-45 minuten en op ’t eind zingen we nog enkele leuke liedjes samen met de kinderen.

Hebben jullie een voorkeur voor een specifiek verhaal, vraag het ons gerust. 
We hebben al een programma klaar met deze boekjes:

 

Schoolprogramma

Prijs: € 150 – € 175 voor een boek dat nog niet in onze lijst staat

Hiervoor brengen we het programma 2 keer na elkaar in jullie school. Voor groepen van maximum 20 kinderen. Een verhaal binnen jullie thema, de Sint op bezoek met een verhaal erbij, voorlezen en zingen tijdens een sleep-in, …

Bibliotheken, openbare evenementen

Prijs: € 150 – € 175 voor een boek dat nog niet in onze lijst staat

Op woensdagnamiddag of in het weekend verzorgen we een voorleesmoment met wat extra in jullie bib. Geef ons een plekje, wij brengen alles mee en jullie nodigen uit.

Zoeken jullie kinderanimatie op jullie evenement? Dan is het ook eens leuk om een voorleeshoekje te voorzien, waarbij we een mooi verhaal voorlezen en samen met de kinderen leuke liedjes zingen. Contacteer ons met jullie vraag en we stellen je een aanbod op maat voor.

Verjaardagsfeestje

Prijs: € 75

Jullie organiseren een verjaardagsfeestje voor jullie kleuter bij jullie thuis. Eens iets anders dan een springkasteel of schmink? Wij komen voor jullie het verhaal “Lotje is jarig” voorlezen en zingen liedjes tussendoor. Een fijn tussendoortje op het feestje.

Andere vragen

Een vertelmoment in beeld, muziek rond jullie boekvoorstelling, … contacteer ons met jullie vragen en we maken een programma op maat.

Een factuur is mogelijk, vermeld dit bij de boeking.
(Voor verplaatsingen vanaf 10 km komt er een verplaatsingsvergoeding van 0,30 euro per kilometer bij.)