Voorlezen met wat extra

Schoolprogramma

We brengen het programma in jullie school. Een verhaal binnen jullie thema, de Sint op bezoek met een verhaal erbij, voorlezen en zingen tijdens een sleep-in…

We werken met een kamishibai of tonen de prenten mooi op scherm, het is dus fijn als het jonge publiek dichtbij zit en alles goed kan zien. 

Bibliotheken, openbare evenementen

Op woensdagnamiddag of in het weekend verzorgen we een voorleesmoment met wat extra in jullie bib. Geef ons een plekje, wij brengen alles mee en jullie nodigen uit.

Zoeken jullie kinderanimatie op jullie evenement? Dan is het ook eens leuk om een voorleeshoekje te voorzien, waarbij we een mooi verhaal voorlezen en samen met de kinderen leuke liedjes zingen. Contacteer ons met jullie vraag en we stellen je een aanbod op maat voor.

Verjaardagsfeestje

Jullie organiseren een verjaardagsfeestje voor jullie kleuter bij jullie thuis. Eens iets anders dan een springkasteel of schmink? Wij komen voor jullie het verhaal “Lotje is jarig” voorlezen en zingen liedjes tussendoor. Een fijn tussendoortje op het feestje.

Andere vragen

Een vertelmoment in beeld, muziek rond jullie boekvoorstelling, … contacteer ons met jullie vragen en we maken een programma op maat.